ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS
ZUZ – G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn ‘G.T.B’. Titlen står for ‘Get the bag’. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.

Singlen er produceret af ILIAS, som tidligere har arbejdet sammen med ZUZ på andre singler. Instrumentalen er opbygget med en afdæmpet klassisk trapmelodi, som giver plads til de hårde 808-trommer. Særligt arbejdet omkring trommerne er nævneværdigt, da disse er godt opbygget med forskellighed gennem nummeret med forskellige fx-effekter. ZUZ’s flow passer perfekt med instrumentalens tempo og opbygning.

ZUZ er ude med singlen 'G.T.B'
ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

Lyt til ‘G.T.B’ fra ZUZ

‘G.T.B’ er på vores playliste, og vi synes ZUZ fortjener mere opmærksomhed. Derfor anbefaler vi, at du streamer sangen på den streamingtjeneste, du plejer at benytte. På denne måde kan du støtte ZUZ og ILIAS med at øge synligheden på streamingtjenesterne.

Du kan læse om flere udgivelser her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more