ZUZ – ‘Elevate’ – Spændende udspil fra undervurderet rapper

ZUZ - Elevate | Prod. ZUZ & ILIAS
ZUZ – Elevate | Prod. ZUZ & ILIAS

Måske kender du ZUZ, eller måske har du aldrig hørt om ham. Dog synes vi at han fortjener opmærksomhed, og vi tror også at det i fremtiden vil være en rapper som er velkendt i den danske musikbranche. ZUZ er netop aktuel med singlen ‘Elevate’ som beviser, at han kan rappe, både hårdt og melodisk. Dertil slår han også fast, at han hører hjemme i den danske musikbranche.

Sangen er produceret af ZUZ selv og en producer der står krediteret som ILIAS. Beatet er inden for genren drill, men er samtidig også melodisk. I beatet er der både en samplet vokal og en lys guitar der kun er fremtonende nogen steder i beatet. Dette giver plads til trommerne, som komplementerer den melodiske vokal godt. Sangen er mixet og mastereret af Frederik Buchard.

Der er også udgivet en musikvideo, som du kan se herunder.

Lyt til ‘Elevate’ fra ZUZ

Vi anbefaler, at du bør holde øje med ZUZ. Vi tror, at han formår at dominere den danske rap-scene inden for nærmeste fremtid. For at støtte rapperen kan du købe eller streame sangen på de medier du plejer at benytte.

ZUZ - Elevate | Prod. ZUZ & ILIAS
Hold øje med ZUZ

Hold øje med ZUZ

ZUZ har været en undergrundsrapper i mange år, og har siden en ganske ung alder optrådt på diverse sange med andre undergrundsrappere. Det var først i 2018, at man for alvor kunne begynde at bemærke sangene på diverse playlister, hvilket var fortjent. Du kan følge ham på Instagram her.

Det vi mener at ZUZ kan, er at være fuldstændig opdateret på hvad der sker på den internationale rap-scene, og inkorporere det i hans egen stil. I mange år har store navne såsom Gilli og Kesi gjort det samme, og det er absolut en opskrift som virker. Problemet er bare, at vi i Danmark er en smule bagud ift. hvad der rør sig, og hvad der ikke rør sig. Derfor har vi en klar idé om, at vi inden for en overskuelig periode kan se ZUZ blive til en stor rapper.

Læs de seneste musiknyheder her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more