Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn
Xabski X Alasow – Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen ‘Litty’, som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.

Især instrumentalen fra Jeppe Rønn er bemærkelsesværdigt, hvor kor, guitarmelodier og pad-lyde passer godt på de dybe 808-trommer. Sammensætningen af lyde giver en spacey effekt.

Der er ingen tvivl om, at både instrumentalen, flowet og stemmer minder om den britiske rap-scene, men vi mener at Xabski og Alasow lykkes med et bevare originaliteten på ‘Litty’.

Du kan finde lyrics til ‘Litty’ fra Xabski og Alasow her.

Lyt til ‘Litty’ fra Xabski og Alasow

Denne sang skal lyttes til sent om aftenen, når man er ude og gå en tur eller cruise i sin bil. Derfor skal sangen også på vores playliste. Vi håber, at du har lyst til at støtte artisterne og producerne ved at streame sangen på den streamingtjeneste, du plejer at benytte.

Læs de seneste musiknyheder her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more