Vild Smith – ‘System’ – Skuffende udspil

Vild Smith - 'The Hunt'
Vild Smith – ‘The Hunt’

Der var engang, hvor Vild Smith var et af de største navn i dansk musik. Karrieren tog fart efter de vandt Karrierekanonen i 2013, men sådan er det ikke længere. Den nyudgivet single ‘System’ er et mildest talt skuffende stykke musik, som desværre må være en ommer. Det er også fjerde singleudspil fra albummet ‘The Hunt’ som snart lander på diverse streamingtjenester.

Musikken er som altid velproduceret af Hvidmayn, som også er en tredjedel af gruppen. Instrumentalen er opbygget med en guitarmelodi, som minder om en klassisk emorapsang. På omkvædet råbes der også, som man kender fra andre internationale kunstnere, som bevæger sig i genren emorap.

Det værste ved sangen er nok sangteksterne. Især versene halter. Vild Ting – Hvis borgerlige navn er Moses – leverer et skizofrent vers, hvor han bl.a. synger:

Du må hyg dig, nyd det, ha’ det fucking’ godt’ eller

Fuck det’, jeg mener ha’ det fucking lort

Vild Ting

På redaktionen har vi haft det sjovt over disse to linjer. Måske er det meningen at det er for sjovt, for det er noget af det mest meningsløse vi har hørt længe. Især fordi det kommer så sent i sangen, hvor man som lytter allerede forstår hvad sangen handler om. Det virker mest af alt som om, at Vild Smith bare har siddet i studiet og hygget sig, og skrevet hvad der sådan lige faldt ind.

Det generelle niveau på ‘System’ er lavt, og måske er det også meningen? Vi er i hvert fald ret overbeviste om, at vi ikke finder denne single på nogen hitlister.

Du kan se en videotrailer til singlen ‘System’ herunder.

Lyt til Vild Smith – ‘Sytem’

Selvom at singlen ikke er vores yndlingsnummer fra rapgruppen Vild Smith, så opfordrer vi altid til at støtte kunsterne, og dette gør vi også nu. Vi håber, at du har lyst til at give sangen en chance, og måske falder den i din smag. Du kan starte med at streame singlen herunder. Derefter kan du passende lytte til de andre tre singler fra det kommende album ‘The Hunt’.

Det er vigtigt at bemærke, at ovenstående kun er vores holdning. Hvis du har nogle pointer eller andet, som vi mangler at medbringe, så skriv gerne en kommentar på artiklen.

Vi forsøger løbende at opdatere vores læsere med de seneste musiknyheder på dansk jord. Hvis du vil få et overblik over vores seneste artikler her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more