‘Hver For Sig’ – Ny single fra Thor Farlov

Thor Farlov - 'Hver For Sig'
Thor Farlov – ‘Hver For Sig’

Thor Farlov er tilbage med ny single, som hedder ‘Hver For Sig’. Den er produceret af Jens Ole McCoy, som Thor Farlov tidligere har samarbejdet med. Dertil har Lord Siva været med til at skrive teksten. I denne artikel gennemgår vi Thor Farlov’s nye singleudspil.

Der er ingen tvivl om, at man kan høre at Lord Siva har været med inde over tekstskrivningen, for sangen ‘Hver For Sig’ lyder utrolig meget som hittet ‘Solhverv’ som Lord Siva dominerede de danske hitlister med tilbage i 2020. Instrumentalen på sangen er velproduceret af den altid dygtige Jens Ole McCoy, men melodien og rytmen er også tydeligt inspireret af ‘Solhverv’.

Tilsammen har de tre hitmagere skabt en velproduceret sang, som enten kan blive et kæmpe hit og dominere de danske hitlister, eller også minder ‘Hver For Sig’ for meget om de andre sange med inspiration fra 80’rnes musikhits, som i øjeblikket er populære.

Lyt til ‘Hver For Sig’ af Thor Farlov

Vi anbefaler, at du støtter Thor Farlov og streamer eller køber sangen på de platforme, hvor du plejer at afspille musik. Benytter du Spotify, kan du passende streame ‘Hver For Sig’ herunder.

Læs andre nyheder om nye sange her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more