Speedy – Procenter | Spændende nyt fra den undervurderede sanger

Speedy - Procenter | Prod. David Sommer
Speedy – Procenter | Prod. David Sommer

Speedy er tilbage med singlen ‘Procenter’, som er produceret af David Sommer. Vi har kæmpe optur over det poppede udspil fra Speedy, og vi får klare associationer til Swae Lee, hvilket er en god artist at blive sammenlignet med.

Det lyse vokalsample sammensat med melodikomponenterne og Speedy’s stemme giver en god effekt. Dertil er trommevalget eksotisk afdæmpet med en masse percussions, hvilket giver god plads til Speedy’s unikke stemme. Alt i alt er det en kreativ produktion, som David Sommer står bag.

Normalvis er vi vilde med de helt hårde numre, men i dette tilfælde klæder det Speedy at gå mere poppet. Dog er teksten fortsat hård, hvilket gør, at sangen i vores optik både kan dominere hitlisterne og blive stor på urbanscenen.

Vi føler, at Speedy er en undervurderet, talentfuld og original musiker, som burde få større opmærksomhed end det han får i skrivende stund. Vi spår en stor fremtid for den unge aarhusianske musiker, der karrieremæssigt kan komme til at minde om Swae Lee’s karriere. Swae Lee startede også med at lave hårde numre, men er efterhånden begyndt at være feature og udgive sange med nogle af verdens største musikstjerner.

Én ting er i hvert fald sikkert. Speedy har et kæmpe talent.

Speedy er aktuel med singlen 'Procenter'
Speedy er aktuel med singlen ‘Procenter’

Lyt til ‘Procenter’ fra Speedy

Som tidligere nævnt har vi optur over ‘Procenter‘ fra Speedy, og vi håber at han får nogle gode procenter på denne single. Speedy har efterhånden banket sit navn fast i den danske musikbranche, men mangler fortsat at dominere hitlisterne. Det skal nok komme.

Vi sætter ‘Procenter‘ på vores playliste, og opfordrer dig til at streame sangen på den streamingtjeneste du plejer at benytte.

Læs de seneste musiknyheder her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more