‘Stjerneskud’ – Single fra Shooter Gang

Shooter Gang - Stjerneskud | Produceret af Marvin S
Shooter Gang – Stjerneskud | Produceret af Marvin S

Den efterhånden veletablerede rapgruppe Shooter Gang, som repræsenterer rapperne Belly, Dinero og Tan er ude med singlen ‘Stjerneskud’. Shooter Gang er kendte for at udgive hårde rapsingler, og ‘Stjernskud’ er ikke undtagelse.

Du kan lytte til et preview af ‘Stjernskud’ fra Shooter Gang’s Instagramprofil herunder.

‘Stjerneskud’ er produceret af Marvin S, som er en producer der efterhånden har slået sit navn fast i den danske rapbranche, og som har produceret flere store danske musiknumre. Beatet er inden for genren drill, og indeholder bl.a. et stemmesample, som man også har hørt på flere andre store drillnumre i udlandet.

Du kan finde teksten til rapnummeret her.

Lyt til ‘Stjerneskud’ fra Shooter Gang

Vi har optur over den energiske single ‘Stjerneskud’, og vi får vibes fra den amerikanske drillscene. Derfor anbefaler vi singlen, og vi anbefaler også at du enten køber eller streamer nummeret for at støtte holdet bag ‘Stjerneskud’. Hvis du benytter Spotify, så kan du starte med at lytte til nummeret herunder.

Vi forsøger løbende at opdatere vores læsere med de seneste musiknyheder i den danske musikbranche. Hvis du er interesseret i at læse andre nyheder, så kan du klikke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more