Pind er ude med en forfriskende single ved navn ‘Avalon’

Pind er ude med singlen 'Avalon' - Kilde: Facebook
Pind er ude med singlen ‘Avalon’ – Kilde: Facebook

En af Danmarks største up-coming rappere er ude med ny single ved navn ‘Avalon’. Med denne single slår Pind fast, at han er kommet for at blive i den danske musikbranche, både inden for musikproduktion og rap.

Pind er tilbage for første gang i 2021, og det må siges at have været et længe ventet udspil fra rapperen. Selvom fansene har måttet bevæbne sig med tålmodighed, så må det siges at være det hele værd. Singlen ‘Avalon’ er efter vores mening et vaske ægte mesterværk i dansk rap musik.

Vi er udmærket klar over, at vi skriver med store ord, og at Pind måske ikke er alles kop the, men bottom line er, at Pind har leveret en solid tekst, et hurtigt flow og et simpelt beat, som rammer hårdt, og det minder ikke om noget andet, som vi ser i dansk musik for tiden. På trods af beatets umiddelbare enkelthed, så er der alligevel en masse effekter og lyde, som indtræder baggrunden oven på de hårde trommer.

Se promovideoen fra Instagram herunder:

I den moderne musikbranche er det efterhånden sjældent at vi finder artister som selv producerer, skriver og synger en sang. Derfor er det vigtigt anerkende Pind for singlen ‘Avalon’, og hans evne til at mestre alle tre hovedelementer i en sang.

Efter vores mening er Pind blevet en mere unik og selvsikker kunstner, hvor man fornemmer Pind som artist, og ikke blot en kunstner der leverer sange til en bestemt genre. Vi er altid været fan af Pind, men på tidligere udspil har det for os været nemt at pakke Pind ned i kassen med Benjamin Hav og Emil Kruse. De tre artister har også selv lavet sange sammen, bl.a. ‘Hurra’ som du kan lytte til her, og det har bestemt også været hits i vores optik. Dog klæder det også Pind at høre ham folde sig ud som artist.

Se musikvideoen til Pind’s single ‘Avalon’ her.

Lyt til ‘Avalon’ fra Pind nu

Hvis du synes, at Pind’s nye single ‘Avalon’ er ligeså god som os, så husk at støt artisten ved at streame eller købe singlen. Du kan streame direkte på Spotify via afspilleren herunder.

Hvis du ønsker at læse andre artikler om de nyeste anbefalingsværdige singler, så klik her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more