‘Se Mig’ – Ny single fra NS Gang

NS Gang - Se Mig | Prod. David Dieu
NS Gang – Se Mig | Prod. David Dieu

Rapgruppen NS Gang er aktuelle med singlen ‘Se Mig’. Singlen er produceret af sange og producer David Dieu, som efterhånden har været en del af musikbranchen i mange år. Den aarhusianske trio har tidligere fået anerkendelse fra bl.a. Sivas.

Selve sangen er i vores ører en anelse overflødig, da det minder om mange andre musiknumre som man hører for tiden. Det er ikke som sådan en dårlig ting, da disse typer sange streamer godt hos danskerne for tiden. Dog er vi mættede af disse type sange. Hvis man skal pege på noget originalitet, så er det primært instrumentalen der skaber en god vibe, og nogle få linjer fra trioen.

Instrumentalen er i høj kvalitet, hvor David Dieu har kombineret en guitarmelodi med nogle stemmesamples, som harmonerer godt. Dertil er der en spændende trommesammensætning, som både indeholder en hård 808-tromme, men også en masse closed hi-hats samt nogle percussions og effekter, som giver trommerne liv.

Vi ser et kæmpe potentiale for NS Gang, og vi tror også på, at de en dag kan dominere nogle streaminghitlister, men i vores optik kræver det en smule mere originalitet.

Du kan finde lyrics her.

Du kan se en trailer til singlen herunder.

Lyt til ‘Se Mig’ fra NS Gang

Vi anbefaler, at du streamer ‘Se Mig’ fra NS Gang på den streamingtjeneste du plejer at benytte.

Du kan blive opdateret på de seneste musiknyheder her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more