‘Blændet’ – Ny single fra NODE

NODE - 'Blændet' | Prod. Mike Lowrey
NODE – ‘Blændet’ | Prod. Mike Lowrey

NODE er tilbage med ny single, blot to uger efter fællesudgivelsen ‘Diplomático‘ med Larry44. Singlen er noget af det mest poppede, som vi nogensinde har hørt fra NODE. Dertil er det et mislykket forsøg på at ride med på 80’er bølgen, der i øjeblikket dominerer de danske hitlister.

Singlen er produceret af Mike Lowrey, som efterhånden har arbejdet en del sammen med NODE. Beatet er poppet, og indeholder en klassisk opskrift for et 80’er inspireret musiknummer med trommer og markerende synthmelodier. Dog er trommerne mere moderne, end nogle af de andre 80’er inspirerende numre på hitlisterne.

Efter vores mening er singlen ‘Blændet’ et mislykket forsøg på at skabe et hit. Vi har for ganske få uger siden hørt en overlegen selvsikker NODE synge og rappe over hårde trapbeats, og det er efter vores mening der, hvor NODE hører hjemme, og ikke i en følsom popsang. Det er ikke fordi, at NODE ikke har kvalitet nok til at synge en rendyrket popsang, for det har han i den grad. Hans stemmekvalitet er en af de absolut højeste i Danmark, og han kan ramme lyse toner. Men, når vi er vant til den hårde NODE, så fremstår singlen ‘Blændet’ som ligegyldig, og måske i virkeligheden et forsøg på at opnå høj placering på hitlisterne.

Til gengæld har vi moret os over en Instagramvideoen hvor partnerne Hav og Kamal er i studiet med NODE. Se videoen herunder.

Lyt til ‘Blændet’ fra NODE

Vi er ikke særlig begejstret over singlen ‘Blændet’ fra NODE, men derfor anbefaler vi alligevel, at du giver den et skud. Hvis du er til rendyrket popmusik, så er denne sang måske noget for dig. Du kan lytte til et preview herunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more