‘Dirty Disco’ – Spændende samarbejde mellem Noah Carter og School of X

Noah Carter Ft. School of X - Dirty Disco
Noah Carter Ft. School of X – Dirty Disco

Noah Carter er gået sammen med School of X på singlen ‘Dirty Disco’. Samarbejdet kom for os ud af det blå, og er et som vi kategoriserer som værende en af de mest spændende udgivelser vi har set i 2021. Dertil har vi optur over at lytte til en gennemarbejdet instrumental, som er produceret af Hennedub og Jens Ole McCoy, som må siges at være to af de allerstørste producere vi har herhjemme.

Titlen ‘Dirty Disco’ afspejler sig især i instrumentalen, som må siges at være intet mindre end et mesterværk. De to hitproducere Hennedub og Jens Ole McCoy har skabt en synergi, som er på niveau med andre verdenshit, som er inde for kategorien disco-pop. Instrumentalen indeholder en masse melodier og synths, samt en bass som giver en god vibe.

Noah Carters stille melodiske stemme passer perfekt til beatets vibe. Dertil gør det ikke noget, at autotunen er markant nogle steder, da det kun giver en mere druggy vibe. I omkvædet hører man School of X vokal med massere af reverb og lag, og det supplerer instrumentalen godt.

Lyt til Dirty Disco fra Noah Carter og School of X
Lyt til Dirty Disco fra Noah Carter og School of X

Lyt til ‘Dirty Disco’ fra Noah Carter

Som tidligere nævnt er vi vilde med singlen fra Noah Carter og School of X. Det er ikke den hårde rapper med bars vi får at høre, men en mere poppet Noah Carter, og dette klæder ham også. Han beviser endnu engang, at han kan levere på flere forskellige måder.

Du kan lytte til ‘Dirty Disco’ herunder.

Du kan læse vores andre musiknyheder her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more