Naoui er ude med singlen ‘Skii’

Naoui - Skii | Prod. HossyBeats & Frederik Buchard
Naoui – Skii | Prod. HossyBeats & Frederik Buchard

En af urbanscenens mest spændende kunstnere, Naoui, er ude med singlen ‘Skii’. Sangen er produceret af HossyBeats og Frederik Buchard, hvilket er to af Danmarks største producere i rapbranchen for tiden. I vores optik er Naoui en af de musikere, som fortjener mere opmærksomhed, grundet originaliteten.

Naoui er unik grundet hans evne til at skabe melodier, flows og tekster, som tilpasser sig forskellige typer instrumentaler. Dette kommer også på udtryk på singlen ‘Skii’, som endnu engang repræsenterer en side af Naoui, som vi ikke har set før. Naoui har nemlig udgivet flere forskellige singler, hvor han gang på gang formår at differentiere sig fra alle andre typer rappere, ved at skabe noget unikt. Det er vi vilde med.

I andet vers på ‘Skii’ får vi et interessant start med en lys stemme fra Naoui, som vi ikke mindes at have hørt før. På trods af Naoui’s mange former for flow, så må vi endnu engang anerkende Naoui for at lykkes med denne type flow og lyse sang. Det er de færreste danske musikere, som kan slippe afsted med dette.

Instrumentalen er godt produceret med høj kvalitet fra HossyBeats og Frederik Buchard. Vi så gerne nogle flere samarbejder mellem de to producere, som hver især har produceret adskillige hits. Beatet er up-tempo med lækre 808-trommer, som giver god plads til Naoui’s melodiske flow.

Lyt til ‘Skii’ fra Naoui

‘Skii’ er strøget direkte ind på vores playliste, og det er den type sang, som vokser jo flere gange man lytter til den. Derfor anbefaler vi også, at du streamer sangen på den streamingtjeneste du plejer at benytte. Vi vil også gerne høre, hvad du tænker om sangen. Derfor kan du frit kommentere denne artikel nedenfor.

Læs andre musiknyheder her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more