Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Maurice Ft. Lamin - Verified
Maurice Ft. Lamin – Verified

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn ‘Verified’. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.

Der er ingen tvivl om, at potentialet for denne sang er stort. Dette skyldes, at sangen er dansevenlig og har en anelse inspiration af ICEKIID‘s megahit ‘ErruDumEllaHvad’, som er gået flere gange platin. Ydermere leverer begge rappere en god vibe, og deres flow passer godt på beatets rytmer.

I omkvædets slutning kører en vanedannende melodi, der sætter sig fast i hovedet. Beatets høje kvalitet gør, at det ligeså godt kunne være en stor latinamerikansk rapper, der kunne have lagt sine vers og omkvæd.

Du kan finde lyrics til ‘Verified’ fra Maurice her.

Lyt til ‘Verified’ fra Maurice

Vi har optur over den rytmiske single ‘Verified’, og gæsteoptrædenen fra Lamin passer godt sammen med Maurice’s eksotiske flow. Vi anbefaler, at du streamer sangen på den streamingtjeneste du plejer at benytte. Denne single kommer i hvert fald på vores playliste.

Læs vores andre musiknyheder her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more