KIDD er ude med singlen ‘Finder Ud Af Alt’

KIDD - Finder Ud Af Alt
KIDD – Finder Ud Af Alt

KIDD er tilbage med singlen ‘Finder Ud Af Alt’. Singlen er produceret af hitproducerbrødrene Emil Harm og Asmus Harm, som også producerede monsterhittet ‘Buongiorno’.

Singlen fra KIDD er unik for tidens trends med korte sange, da sangen varer 3.30 minutter. I sangen har KIDD et anderledes rapflow, hvor han på en måde halter lidt på beatet, hvilket lyder godt. I den sidste del kommer der et beat switch, hvor den originale melodi bliver samplet til et lavere tempo og bliver en smule dybere. KIDD ændrer også flow, og har specielt en nævneværdig linje.

‘Gilli ringede lige sagde hold din tunge lige i munden

Der sker ting i næste uge lad være at gøre noget dumt’

KIDD

Noget tyder på, at vi i nærmeste fremtid kan høre et samarbejde mellem de to rappere, som også fik deres gennembrud nogenlunde samtidig i starten af 10’rne. Det ser vi frem til.

‘Finder Ud Af Alt’ kommer efter, at KIDD offentliggjorde at han havde lavet en ny pladeselskabsaftale med Universal Music Denmark A/S. Siden da har han været særdeles aktiv, og udgav senest også ‘Slikhår‘. Måske kan man forestille sig et album i nærmeste fremtid.

Lyt til ‘Finder Ud Af Alt’ fra KIDD

Vi anbefaler den nye single fra KIDD, og du kan støtte KIDD ved at købe eller streame singlen på de musikmedier du plejer at benytte. Hvis du benytter Spotify, så kan du streame ‘Finder Ud Af Alt’ herunder.

Hvis du ønsker at læse andre musiknyheder, så kan du trykke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more