ICEKIID udgiver singlen ‘Bagateller’

ICEKIID udgiver singlen Bagateller
ICEKIID udgiver singlen Bagateller

ICEKIID udgiver singlen ‘Bagateller’, som er produceret af hitproduceren Nicki Pooyandeh. som er første single efter samarbejdsprojektet med DSB. I denne artikel kan du læse hvorfor vi anbefaler denne single fra ICEKIID.

ICEKIID udgiver singlen 'Bagateller'
ICEKIID udgiver singlen ‘Bagateller’

I singlen får man som lytter en mere hård ICEKIID, hvilket kommer til udtryk i hans stemme, som er mere nedtonet i forhold til stemmelejet på ‘ErruDumEllaHvad’.

ICEKIID rapper om de bagateller han oplever i sit liv. I teksten kan man høre, at ICEKIID er træt af illoyale mennesker, og at han ofte får af vide, at han skal slappe af.

Beatet – som er leveret af Nicki Pooyandeh – er i absolut topkvalitet, og balancerer egentlig med både at lyde hårdt og poppet. Dette kommer til udtryk, da Nicki Pooyandeh både inddrager en tung plug-lyd med filter på, men også en lysere lyd fra noget som minder om steeldrums. Tempoet er højere end vi er vant til hos ICEKIID, og dette klæder ICEKIID.

Du kan læse andre artikler om ICEKIID her.

Lyt til singlen ‘Bagateller’ fra ICEKIID

Vi opfordrer til at streame eller købe singlen fra ICEKIID de steder, hvor du normalt lytter til din musik.

Du kan finde lyrics her: https://genius.com/Icekiid-bagateller-lyrics

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more