HAM Fra Syd & LEE – ‘L.M.P.D’ – Forfriskende singleudspil

HAM Fra Syd & LEE - 'L.M.P.D'
HAM Fra Syd & LEE – ‘L.M.P.D’

HAM Fra Syd og LEE har slået sig sammen på singlen ‘L.M.P.D’, som er en energisk rapsingle fra de to jyske rappere. Beatet kører i højt tempo med tunge traptrommer, og er produceret af Petrito.

Både HAM Fra Syd og LEE leverer skarpe vers, hvor de bl.a. skriver om, hvor sultne de er for at lave fylde deres lommer med penge. Dertil nævner de af flere omgange, hvor farlige de kan være, hvis man kommer for tæt på.

Vi synes især, at beatet fungerer godt på singlen, og vi tror at Petrito bliver et velkendt producernavn i den danske rapbranche.

Du kan se et preview af musikevideoen fra Instagram herunder.

Du kan finde lyrics til ‘L.M.P.D’ her.

Lyt til ‘L.M.P.D’ fra HAM Fra Syd og LEE

Vi har optur over singlen, og vi anbefaler du støtter begge rappere ved at streame ‘L.M.P.D’ på de streamingtjenester som du benytter. Du kan starte med at streame sangen herunder på Spotify.

Læs de seneste musiknyheder her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more