Mowgli Ft. Carmon – ‘Griselda Blanco’

'Griselda Blanco' - Mowgli & Carmon
‘Griselda Blanco’ – Mowgli & Carmon

Rapperen Mowgli, der i skrivende stund er i gang med en kometkarriere er gået sammen med Carmon på singlen ‘Griselda Blanco’. De to rappere er især kendte for deres hårde stemmer, og derfor giver samarbejdet også god mening.

Du kan se traileren fra ‘Griselda Blanco’ på Carmon’s Instagram herunder.

De to rappere komplementerer hinanden godt med deres hårde stemmer. Dertil passer de godt på beatet, som kan kategoriseres som værende inden for drill genren. Beatet er produceret af Ramz og Oliwer Desombre.

Titlen på sangen er ‘Griselda Blanco’, og hun var en narkobaron fra Medellínkartellet, hvor hun havde en central rolle i narkotikahandlen i 1970’erne. Griselda Blanco var frygtet, og beskrives bedst som værende hensynsløs, og hun havde psykopatiske adfærdstræk.

Du kan finde lyrics til singlen her.

Lyt til ‘Griselda Blanco’ fra Mowgli og Carmon nu

Vi anbefaler den energiske single fra Mowgli og Carmon, og vi opfordrer til at støtte musikerne og producerne til enten at købe sangen, eller streame den på det musikstreamingmedie du benytter. Hvis du benytter Spotify kan du lytte herunder.

Hvis du vil læse andre musiknyheder, så klik her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more