Fouli er ude med singlen ‘Allô’

Fouli er ude med singlen 'Allô'
Fouli er ude med singlen ‘Allô’

Den populære rapper Fouli er ude med ny single ved navn ‘Allô’. Singlen er produceret af Levirabeatz og Jeppe Rønn, og er en anderledes up-tempo sang, som vi ikke normalt hører fra Fouli.

Singlen varer kun to minutter, hvilket er en tydelig tendens i moderne musik som klarer sig godt på streamingplatformene. Beatet kører i et hurtigt tempo, og kan kategoriseres som værende et afrobeat. Beatets tempo gør, at man som lytter får en energisk lyd i ørene, og som man nemt kan afspille til en privatfest eller i træningscenteret.

Produktionen er i høj kvalitet, og Jeppe Rønn og Levirabeatz har produceret et godt beat, som komplementerer Fouli’s stemme og flow rigtig godt.

Du kan finde lyrics til ‘Allô’ fra Fouli her.

Du kan se en teaservideo på Jeppe Rønn’s Instagramprofil herunder.

Lyt til ‘Allô’ fra Fouli nu

Vi anbefaler Fouli’s nye sang ‘Allô’, og du kan støtte Fouli ved at købe sangen eller streame sangen på den streamingtjeneste som du normalt benytter. Hvis du bruger Spotify, så kan du lytte til den herunder.

Hvis du er interesseret i andre musiknyheder fra danske musikere, så klik her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more