‘GROOVY’ – Ny single fra Emil Stabil

'GROOVY' - Emil Stabil
‘GROOVY’ – Emil Stabil

Emil Stabil er tilbage med en ny single ved navn ‘GROOVY’. Det er det første udspil vi hører efter singlen ‘Boom Boom Boom’. ‘GROOVY’ er produceret af Anton Westerlin, som i øvrigt også er aktuel som producer på den nye EP fra Artigeardit og Lamin, som du kan læse mere om her.

Singlen er efter vores mening ikke det bedste vi har hørt fra Emil Stabil. Faktisk lyder Emil Stabil uoplagt, og for os virker det som en single, som blot er udgivet bare for at udgive noget og vise, at man fortsat eksisterer. Vi får det i hvert fald ikke ‘GROOVY’ over denne sang. Dertil tror vi heller ikke, at singlen kommer til at dominere toppen af streaminglisterne. Emil Stabil er langt fra sit topniveau på denne single.

Produktionen og beatet er derimod i topklasse, og Anton Westerlin har for alvor sat sit navn fast i den danske musikbranche. Beatet indeholder et lækkert piano, samt nogle traptrommer, hvor hi-hat’en fungerer rigtig godt.

Lyt til ‘GROOVY’ fra Emil Stabil

Selvom singlen ikke lever op til vores forventninger, så anbefaler vi alligevel at du skal lytte og streame ‘GROOVY’ på de medier, du plejer at streame fra. Hvis du benytter Spotify, så kan du streame sangen direkte herunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more