Elias og Oochie er et perfekt match

Elias og Oochie er et perfekt match
Elias og Oochie er et perfekt match

Rapperen Elias har for nyligt udgivet to soloudgivelser, som begge er produceret af tvillingeparret Oochie. Dette samarbejde fungerer godt, og man kan fornemme hvordan Oochie er med til at præge produktionen og vokalen. Vi forudser, at Elias har en lovende fremtid i den danske musikbranche, og han har allerede gjort sig bemærket i den yngre generation med sangene ‘Brandvarm’ og ‘Weekend Hver Dag’, som begge er gået guld.

I de to singler hører man en mere moden Elias, som rapper og benytter nogle mere hårdførte raplinjer med et hårdere vokabularium. Dertil får man også nogle melodiske omkvæd, som vi aldrig fik hørt i projektet ‘Josef Og Elias’, og disse skuffer ikke.

Derfor fungerer samarbejdet mellem Elias og Oochie

Hvis du ikke kender tvillingebrødrene Oochie, så er det måske fordi de aldrig fik deres helt store gennembrud med egen musik. Dog er der en stor chance for at du har lyttet til andre danske hits, som enten er produceret eller skrevet af brødrene. De er nemlig i gang med at opbygge et solidt CV, hvor de har været med til at lave sange med bl.a. Gobs, Milbo, Dean og mange flere.

I vores optik er Oochie’s spidskompetencer deres måde at skrive unikke tekster og melodier, som man ikke rigtig hører på andre danske sange. Dette forekommer tydeligt i Elias to singler ‘Løvehjerter’ og ‘City’. Hvis man har lyttet til Oochie’s eget musik tidligere, så kan man nemt høre hvordan de to producere har været med til at hjælpe Elias med melodierne og flowet.

Elias formår at tage godt imod rådene fra Oochie, og hans hæse stemme fungerer godt på de vanedannende melodier i omkvædene.

Elias - City | Produceret af Oochie
Elias – City | Produceret af Oochie

Elias – City | Produceret af Oochie

Det seneste udspil fra Elias er sangen ‘City’. Beatet er en blanding af et klassisk guitarbeat med drillrytmer. På denne single får man både et hårdt rapflow, en melodisk bro der fører hen til et melodisk omkvæd.

Sangen kan sagtens få liv på de sociale medier, da den er ekstremt vanedannende. Man kunne nemt forestille sig, at der ville blive lavet nogle TikTok-danse, som Elias’ fans kunne lave.

Elias - Løvehjerter - Produceret af Oochie
Elias – Løvehjerter – Produceret af Oochie

Elias – Løvehjerter | Produceret af Oochie

Den første single der blev udgivet var ‘Løvehjerter’. Når man vælger at holde en pause for et andet musikprojekt og vælger at prøve at lave solosange, så kan forventningerne ofte være høje. Dertil kan det være svært at få at skabe et anderledes brand, da man generelt er kendt for at være en del af en gruppe. Dog må vi anerkende, at opgaven er løst til UG.

Sangen ‘Løvehjerter minder ikke rigtig om noget andet vi hører inden for dansk rap, da sangen er ekstrem melodisk, men samtidig repræsenterer den hårdere stil der dominerer hitlisterne.

Elias er fremtidens musikstjerne

Der er ingen tvivl om, at Elias er på en rejse og han er fortsat meget ung. Derfor tror vi også, at vi om nogle år får en endnu mere unik kunstner, som står mere på egne ben. At kunne udgive denne type musik i hans alder viser, at Elias er et stort talent.

Elias beviser allerede efter to singler, at han både kan synge og rappe, og det er selvfølgelig et rigtig godt udgangspunkt. Opskriften med de hårdere linjer og de unikke melodier i omkvædene passer perfekt ind i nutidens musiktrends, hvor vi ser nogle af de hårdeste rappere dominerer toppen af hitlisterne.

Få de seneste musiknyheder her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more