‘Cifre’ – DIBSET Ft. Baloosh – Ny energisk single

'Cifre' - DIBSET Ft. Baloosh
‘Cifre’ – DIBSET Ft. Baloosh

Den maskerede rapper DIBSET er tilbage med en ny single ved navn ‘Cifre’. Med på singlen er aarhusianske sanger og rapper Baloosh, og de to artister komplementerer hinanden godt med et klassisk guitar-trap-beat fra produceren Marvin S.

Sangen er original, og fungerer godt med de inkorporerede melodier i både omkvædet og versene. Den handler om de svære tider, som DIBSET har haft foran en dommer, og frygten for ikke at ende der igen.

Du kan finde lyrics her.

Lyt til ‘Cifre’ fra DIBSET

Vi har optur over det melodiske velproducerede nummer, og derfor anbefaler vi også, at du støtter DIBSET og resten af holdet ved at streame ‘Cifre’ på de tjenester du plejer at benytte.

Læs vores andre musiknyheder her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more