Carmon er tilbage med singlen ‘Basic’

Carmon - Basic | Prod. Salomon Ono
Carmon – Basic | Prod. Salomon Ono

Carmon er tilbage med en ny single ved navn ‘Basic’. På Instagram skriver Carmon, at det er først single fra det kommende album ‘CSKI VOL. 2.’ som bliver opfølgeren på albummet ‘CSKI’. Ud fra coveret på ‘Basic’ kan man antage, at der vil være syv sange på det kommende album.

Singlen er produceret af Salomon Ono, som også tidligere har arbejdet sammen med Carmon, og fætteren Danni. Instrumentalen er et klassisk trapbeat af høj kvalitet, som er mixet professionelt. Trommerne er ikke for hårde, og dette giver plads til percussions, som passer godt til melodiens energi.

Lyt til ‘Basic’ fra Carmon

‘Basic’ er som titlen en ganske normal sang fra Carmon. Det er langt fra det bedste vi har hørt fra Carmon, men også langt fra det værste vi har hørt. Dog er det et godt udgangspunkt fra det kommende album ‘CSKI VOL. 2’, og vi glæder os til at høre mere.

Du kan også læse om singlen ‘Griselda’ med Mowgli og Carmon herunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more