Branco afholder stor koncert i Forum d. 12. marts 2022

Branco koncert i Forum d. 12. Marts 2022 - Foto: All Things Live
Branco koncert i Forum d. 12. Marts 2022 – Foto: All Things Live

Danmarks største rapper Branco afholder stor koncert i Forum d. 12. marts 2022. Koncerten hedder ‘The Black Box Show’ og er stablet på benene af B.M.B Entertainment & Music, All Things Live og Sony Music Denmark.

Den albumaktuelle danske rapper indtager Forum i København, og har et væld af musikværker han kan spille. Faktisk skriver Branco i sin Instagram promovideo, at fans kan kommentere ønsker til de numre, som han skal optræde med til koncerten i Forum. Se Instagramopslaget herunder.

I promovideoen ser man den altid stilsikre rapper gøre sin entré hos Sony Music Denmark med forretningspartner og barndomsven Miklo, hvorefter de går ind i et mødelokale. Herefter ser man champagneflasker og noget der ligner en kontrakt. En ansat fra Sony siger:

“Det her er en af de største aftaler vi nogensinde har lavet”

Derefter klippes der over til nogle klips fra Forum, hvor Branco og Miklo står og kigger på den tomme sal. Herefter kan nemt se, at de begge forestiller sig en fyldt sal med 5000 mennesker, og allerede er i gang med at idégenerere showets opbygning.

Derfor bør du købe billet til koncert med Branco

I 2021 blev albummet ’10 YEARS’ udgivet, som er en hyldest til hans tiårige lange karriere i den danske musikbranche. Med på albummet finder man nogle musikere fra øverste hylde, såsom Stepz, ICEKIID, Lukas Graham og Artigeardit. Derfor kan man nemt forestille sig, at de store artister medbringes som features til koncerten i Forum i 2022.

Dertil har Branco også udgivet en del hits med både B.O.C. og sin egen rapgruppe MOLO. Det er svært ikke at forestille sig, at Gilli, Benny Jamz, Kesi og Stepz ikke er til stede til den store koncert, og måske hopper med på nogle af de store hits.

På sit eget pladeselskab B.M.B Music & Entertainment er der også spændende artister, som man kan formode at Branco også inddrager til koncerten. Det kunne bl.a. være Amina og Trey & Zay.

Branco annoncerer stor koncert i Forum
Branco annoncerer stor koncert i Forum

Køb billetter til Branco koncert

Hvis du er fan af Danmarks pt. største rapper, så bør du ikke gå glip af koncerten i Forum d. 12. Marts 2022. I promovideoen siger rapperen, at han vil skabe det bedste show der nogensinde er afholdt.

Hos SoundOfProduction vil vi i hvert fald være til stede.

Du kan købe billetter ved at trykke på knappen herunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.