AWADA & Sleiman er ude med singlen ‘Malelova’

AWADA & Sleiman - Malelova
AWADA & Sleiman – Malelova

AWADA og Sleiman har slået sig sammen på singlen ‘Malelova’. Det er en mere blød og poppet side, som vi ser fra begge rappere, og det klæder dem. ‘Malelova’ er produceret af Joezee.

Beatet er i rytmisk stil med monsterhittet ‘Unforgettable’ fra French Montana og Swae Lee, og Sleiman og AWADA passer godt på beatets melodi og rytme. I versene hører man AWADA rappe, og herefter slår det over i en mere melodisk del, hvilket vi ikke er vant til fra AWADA. Det fungerer godt.

Der er udgivet en musikvideo med singlen, som du kan se herunder.

Lyt til ‘Malelova’ fra Sleiman og AWADA

Vi anbefaler, at du streamer sangen på den streamingtjeneste du plejer at benytte. Du kan lytte til sangen herunder på Spotify.

Vi opdaterer vores læsere med de nyeste udgivelser i den danske musikbranche. Du kan læse nyhederne her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more