Artigeardit og Lamin er ude med singlen – ‘Hvor Fuck Er Min Drink?’

Artigeardit, Lamin - Hvor Fuck Er Min Drink?
Artigeardit, Lamin – Hvor Fuck Er Min Drink?

Artigeardit og Lamin har travlt i 2021. De er begge albumaktuelle, og nu løfter de sløret fra deres fællesprojekt ‘Ny Agenda’. De har netop udgivet den første single, som hedder ‘Hvor Fuck Er Min Drink?’.

Det første man hører i nummeret er et bass-loop, hvor man har fjernet bunden. Som lytter bliver man nemt introduceret til sangen med en simpelhed, og dette gør at man nemt kan forestille sig rytmen, som trommerne kommer til at give til bass-loopet.

Derefter starter Artigeardit med det første vers, hvor der blot kører et firetaktskick, mens bunden fra bass-loopet er tilstede igen. Simpelheden i beatet komplementerer Artigeardit’s stemme godt.

I omkvædet hører man en Artigeardit synge:

Pige, la’ nu vær’ med at vær’ så anspændt

Bar’ fortæl mig, hvor’ min drink hen’

Og jeg fylder hendes huller ligesom tandlægen

Men hvor fuck er min drink hen’?

Artigeardit

Ved ordene trækker ‘anspændt’ og ‘tandlægen’ trækker Artigeardit på ordene på en sådan måde, at det nærmest lyder flabet. Det er en fed attitude, og det giver kun nummeret mere liv på den gode måde.

Efter omkvædet spytter Lamin sit vers, og her er specielt to linjer, som vi synes fortjener opmærksomhed:

Vi hælder, vi fylder op i Bayern ligesom Müller

Fra de øverste hylder, og det ved hun ogs’ godt, ey

Lamin

Linjen omkring Bayern og Müller er god, fordi Lamin refererer til den kendte fodboldspiller Thomas Müller, som har spillet i Bayern München i hele sin seniorkarriere.

Vi synes overordnet, at nummeret er friskt, sjovt og festligt, i forhold til de mere seriøse toner fra Artigeardit og Lamin’s som vi ellers er vant til at høre fra makkerparret. Vi anbefaler nummeret til dig, fordi nummeret er en fest – hvilket også kommer til udtryk i musikvideoen som du kan se her – og hvem vil ikke have en fest?

Lyt til ‘Hvor Fuck Er Min Drink?’

Nummeret ‘Hvor Fuck Er Min Drink?’ er et nummer der som skabt til privatfester eller til klubben. Med de sommerlige rytmer, er det svært ikke at bevæge sig til Artigeardit og Lamin’s sjove attitude og flow. Vi opfordrer dig til at streame eller købe singlen på de streamingplatforme som du plejer at benytte.

Du kan finde lyrics fra sangen ‘Hvor Fuck Er min Drink?’ her: https://genius.com/amp/Lamin-and-artigeardit-hvor-fuck-er-min-drink-lyrics

Hvis du er interesseret i at læse andre artikler om singleudgivelser i Danmark, så klik her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts
ZUZ - G.T.B | Prod. ILIAS

ZUZ er ude med singlen ‘G.T.B’

ZUZ er en aktiv rapper for tiden, og er allerede aktuel med ny single ved navn 'G.T.B'. Titlen står for 'Get the bag'. Den nye single er endnu et bevis på, at ZUZ i vores optik er en undervurderet rapper, der fortjener mere fokus. ZUZ burde være et anerkendt navn i den danske rapbranche, men er fortsat relativ ukendt hos danske rapfans.
Read more
Xabski X Alasow - Litty | Prod. Jeppe Rønn

Xabski X Alasow er ude med singlen ‘Litty’

Xabski og Alasow fra rapgruppen I$WAAL er gået sammen på singlen 'Litty', som er produceret af Jeppe Rønn. Overordnet er sangen wavy og har en afdæmpet melodisk stemning, som Xabski også er kendt for at have lavet på tidligere udgivelser.
Read more
Maurice Ft. Lamin - Verified

Maurice har udgivet ‘Verified’ – med gæstefeature fra Lamin

Den unge rapper Maurice er tilbage med ny single ved navn 'Verified'. Med på singlen er Lamin, som må siges at være en særdeles aktiv rapper for tiden. Instrumentalen er produceret af Sachy Ramz, og endnu engang leverer produceren et beat, der i dette tilfælde kan kategoriseres som værende et up-tempo reggaeton beat.
Read more